ponedeljek, 20. avgust 2007

CECIN SLOVENAČKI FORUM PROSLAVIO GODIŠNJICU POSTOJANJA!


Cecin slovenački forum http://ceca.mojforum.si/ je danas proslavio prvu godišnjicu svog postojanja. Ceca je u Sloveniji naša najpopularnija folk pevačica, pa zato i nije čudno što su u proteklih godinu dana njeni fanovi objavili preko 23.000 postova. Ceca je najavila i svoj dolazak na forum, da se zahvali svim svojim slovenačkim fanovima na podršci koju joj pružaju.

Administrator foruma je povodom prve godišnjice izjavio:

Prva godina je iza nas! Jako brzo je prošla zahvaljujući super druženju na ovom našem forumu. Mnogi od nas su se ovde i upoznali, stekli sjajna prijateljstva a možda i nešto više od toga… haha Zato je ovaj forum i tako poseban. Mnogo mi je drago što je isti postao deo svakodnevnice naših članova.Svi smo tu došli prvenstveno zbog Cece Ražnatović, njenog lika i dela. I sama Ceca je u proteklih godinu dana bila nekoliko puta sa nama. Ono što je najbitnije- i njoj se forum mnogo dopada. Ipak smo prvi slovenački forum Balkanske zvezde.

Ovim emailom, želim lično da se zahvalim i svima vama koji nas posećujete iz dana u dan, koji komentarišete vesti o Ceci, svima vama koji ste ovaj forum učinili onim što je on danas- godinu dana kasnije i svima vama koji ste nas uvek podržavali.

Ni komentarjev: